Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 21. mars 2013

Moddi – Let the Spider Run Alive – Musikkvideo

Moddi

Musikkvideoen for låten «Let the Spider Run Alive» fra Moddi sitt andre album «Set the House on Fire» er ute nå.

Videoen er regissert av Tim Robin Jacobsen, produsert av Anders Rørlien, visuelle effekter er gjort av Martin Eriksen og filmfotograferingen var det Odd Erik Sedberg som ledet. De medvirkende aktørene i filmen, bortsett fra Moddi selv, er Simon Møgster og Karin Klouman.

 

– «Set the House on Fire» er mitt andre album. Egentlig skulle det aldri bli noe andre album. Etter mitt første, «Floriography», trodde jeg at jeg var brukt opp. I Telemark, så langt unna både storkontinentet og saltsjø som jeg klarte å komme, fant jeg roen, forteller Moddi.

 

 

– Da vi lagde «Floriography» var alt planlagt ned til minste detalj. Denne gangen ante vi ikke hvor vi var på vei hen. Ofte måtte vi begynne helt på nytt, sette fyr på det vi hadde bygd, forteller Moddi.

 

Moddi slipper nytt album / Albumanbefaling: Moddi – Floriography

One Response to Moddi – Let the Spider Run Alive – Musikkvideo

  1. Pingback: Moddi – «Det blir fint å komme tilbake og gjøre det godt igjen!» : Deichmans musikkblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.