Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 16. mai 2013

Ny Årabrot låt ute!

16. mai presenterte Årabrot den første nye låten fra sitt kommende album. Albumet slippes nøyaktig 3 måneder senere. «Blood on Bunny» er tittelen. Innspilling og mix er gjort av Emil Nikolaisen fra Serena Maneesh, som også spiller bass på plata.
Tekst: Victor Josefsen / Foto: Tarjei Krogh

Årabrot startet i Haugesund i 2001. I 2009 slapp de skiva «The Brother Seed» produsert av Steve Albini .

«Støyrockerne i Årabrot har i en årrekke nå vært premissleverandører for noe av det ypperste av musikk som kommer fra den mest skitne og mørke undergrunnen i Norge». Tore Løchstøer Hauge, Spirit.

Årabrot har de siste årene turnert mye Europa og USA, spilt inn filmmusikk, hatt oppdrag på Henie Onstad Kunstsenter m.m. Og de har spilt inn de eksperimentelle EP´ene «Absolutenegativism», «I Rove» og «Mæsscr». Sistnevnte havnet på toppen av årets beste norske EP-er/Minialbum 2012-kåringa mi.

 

Tore Løchstøer Hauge, Spirit om «Mæsscr» :
«Nå er de ute med et album som tar deg med på en forjævlig reise til et sted som føles som soundtracket til middelalderen satt i framtiden».

Årabrot har også gitt to album under navnet Nernes/Skagen pluss de to Årabrotalbumene: Dobbeltalbumet «Revenge», produsert av Billy Anderson, og Steve Albini produserte «Solar Anus», albumet som vant Spellemannspris i kategorien metall i 2011.

I 2013 slipper Årabrot sitt sjette album.

Ifølge vokalist og låtskriver Kjetil Nernes er den nye låten en referanse til The Residents og omhandler forsmådd kjærlighet.

 

 

Utgivelsen blir tilgjengelig digitalt og som split sjutommer med Portland, Oregon bandet Rabbits, som Årabrot for tiden turnerer Europa med.

Årabrot: Å gjøre det som faller seg naturlig

Albumanbefaling: Nernes/ Skagen – Confession

3 kommentarer til “Ny Årabrot låt ute!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter