Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 24. mai 2013

Ukas tips!

Bob Dylan fyller 72 år i dag, og det bør selvfølgelig feires. En måte å gjøre det på er å møte opp på Two Dogs kl. 19.00 i kveld. Der kan du bryne deg på Dylanquiz, og blant annet høre Holen tolke mesteren.
Tekst: Stian Bjørnsson Hope

Holen består av Thor Arne Sæterholen og Ola Sørlie,  som har gitt ut et par finfine plater i sammen, Sirkel fra 2004 og Egne spor fra 2005. De har ellers lang fartstid som musikere, Thor Arne har tidligere spilt i Lt. Glahn, og bakket opp Unni WilhelmsenTo Whom It May Concern. Ola Sørlie har spilt gitar omtrent hele livet, og har vært med både i Knust Tegning, Dog Age og Chris Erichsens orkester.

Dylanquizen er legendarisk, og har vært arrangert i årevis av Norsk Dylanologisk Selskab Two Dogs. Denne gang er det faktisk Holengutta + dere faste fotograf Ellen Aabakken som står for quizen, alle kollegaer fra Deichman. Så vær beredt, det blir bibliotekarisk presisjon og høy nerdefaktor for de mest beinharde Dylanologene, men og mer allmenne spm. for de av oss som mest vil feire at han har bursdag i dag.

 

Holen. Foto: Ellen Aabakken

Albumcover front: Bob Dylan – «Blonde On Blonde»

www.twodogs.no

Én kommentar til “Ukas tips!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter