Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 30. mai 2013

Kaveh – «Nordmann» – Spirit Studio Sessions

kaveh-594x890
Kaveh som slipper minialbumet «Hjertet Kommer Først» på fredag, korter ned ventetiden med Spirit Live Studio Session.

Førstkommende fredag slipper den 18 år gamle rapperen Kaveh, eller Kaveh Kohlardi, fra Grünerløkka i Oslo sin første utgivelse: Minialbumet «Hjertet Kommer Først». Kaveh har lenge vært et mye omtalt navn i det norske hiphopmiljøet. «Hjertet Kommer Først» er en oppvarming til debutalbumet som ventes til høsten. Minialbumet gjestes av blant annet Vinz, Phil.T.Rich, Pumba og svenske Newkid. På produsentsiden har han med seg fremadstormende Tailors, Souldrop og Thomas Eriksen.

Første singel fra minialbumet er «Börja Om»,og tidligere i vår tok Kaveh med seg bandet sitt og Vincent fra Envy til At The Loft Records hvor de spilte «Nordmann» live, en låt som også er med på minialbumet.

– Dette er låta som er dedikert til landet jeg føler meg hjemme i. Tradisjonelt sett ville man ikke kunne blitt en nordmann, med mindre man er fullblods, men syns det gir et fint bilde av min forkjærlighet for landet… Høres litt klisje ut, men jeg ville faen ikke levd noe annet sted, sier Kaveh til Spirit.

Kaveh – Vill
Kaveh feat Newkid
Kaveh – Bakomfilm
Kaveh i en Fellini-aktig verden
Chess National Cypher – Del 3

3 kommentarer til “Kaveh – «Nordmann» – Spirit Studio Sessions”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter