Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 7. august 2013

Sandra Kolstad headliner Klubben på Øya

_2012_sandra_weissensee1B

Tekst: Victor Josefsen

Sandra Kolstad avslutter teltscenen Klubben under Øyafestivalen fredag kl. 20.25. I tillegg til å turnert Norge har  berlinbaserte Sandra Kolstad  gjennomført sin første verdensturné og vært innom land som USA, Canada, Tyskland, England, Sveits, Italia, Sverige og Danmark. Etter godt over 10 måneder på reisefot  avslutter hun turneen for  skiva «Nothing Lasts Forever« på Øyafestivalen.

image

Med seg harSandra Kolstad sitt faste band bestående av Eivind Henjum (aka Sprutbass) og Kyrre Bjørkås (DU/Det er jagsom er döden). I tilleg  gjesteartister som Billie Van, Son of Light og samtidskomponist Camilla Barratt Due.Videokunstneren Birk Nygård er med for anledningen og har besøkt Sandra Kolstads feriehus utenfor Haugesund – hvor albumet er skrevet og komponert i sin helhet – der  han har filmet under vann og vil bruke desse opptakene som en del av liveshowet.

Møter unge jenter fordommer i forhold til musikk i mediene?
Nytt album fra Sandra Kolstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.