Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 10. august 2013

Carmen Villain: Første låt fra WiMPcontaineren på Øya

I år som i fjor har WiMP og Øyafestivalen et spennende samarbeid; WiMPcontaineren - et lydisolert studio plassert på festivalens backstageområde. Hver dag gjøres unike opptak med noen av årets artister her.
Tekst: Victor Josefsen

Carmen Villain var første artist inn i årets container, og i går ble låten sluppet  i WiMP – en versjon av Kurt Viles “He´s Alright”, hentet fra hans første album.

Hør Carmen Villain: «He’s Alright»

“Hans den gang aktuelle plate «Constant Hitmaker» hadde en umiddelbar effekt på meg og den platen står fortsatt som en av mine all time favoritter. Han skriver ekstremt gode låter, har veldig god smak produksjons- og harmonimessig, teksturene og nyansene på instrumenteringen er vakker og skeiv. Men det som smeller meg mest i bakken er den ekstremt coole og vakre vokalen hans. Det er veldig gøy å se at han har opparbeidet seg fra å bli nevnt i en bisetning i en kort artikkel til mer og mer suksess og annerkjennelse. Jeg ser han som en av vår tids beste artister, ’the real deal”, sier Carmen Villain.

Festivalklare Carmen Villain får oppmerksomhet i utlandet

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 48 andre abonnenter