Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 26. november 2013

Tons of Rock – en rendyrket rockefestival

20.-22. juni 2014 får Norge en rendyrket rockefestival, Tons of Rock, med fokus på alt fra den klassiske, melodiøse rocken til etablerte representanter for den tyngre rocken.

Tradisjonelt sett representerer de europeiske rene rockefestivalene høye besøkstall og et stabilt og trofast publikum som er ganske upåvirket av trender i markedet.

Visjonen tilTons of Rock er å etablere et fullverdig alternativ i Norge, med solid lokal forankring og et bredt musikalsk tilbud til alle som er glad i rock og metall. Vi ønsker samtidig å bidra til en positiv næringsutvikling i Halden, og involvere både lokalmiljøet og tilreisende i arrangementet, melder Tons of Rock.

– Jeg var på leting etter det ultimate festivalområdet for en rockefestival, og da jeg så Fredriksten Festning skjønte jeg umiddelbart at jeg hadde funnet noe helt ekstraordinært og helt nytt i festival-Norge, forteller initiativtaker og daglig leder for Tons of Rock, Svein Bjørge.

Festivalarena er Fredriksten Festning. Man flytter hele festivalarenaen inn i selve festningen. Festivalen får egen eksklusiv festival-camp på Halden Golfbane, som ligger helt inntil festningen. Fra Halden sentrum er det kun en 15 minutters spasertur til festningen.

 

Her kan du søke etter og låne bl.a. musikk, noter, DVD’er og filmer i Deichmans katalog

3 kommentarer til “Tons of Rock – en rendyrket rockefestival”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter