Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 5. desember 2013

A Good Hiding: Første konsert med ny besetning / The Sap slipper sin første musikkvideo

A Good Hiding pressebilde desember 2013

Fredag 6. desember spiller A Good Hiding sin første konsert med ny besetning. Det skjer på Café Fiasco i Oslo sammen med hardpopperne i The Sap, som slipper sin første musikkvideo.

Harald Nyhus overtar som trommeslager i A Good Hiding. Han kastes rett ut på dypt vann og spiller sin første konsert med oslobandet allerede på fredag.

– Det er kort varsel, men desto mer motiverende, sier Nyhus, som blant annet har bakgrunn fra Urørt-favoritten Yellow Yay. På grunn av trommisbyttet har A Good Hiding utsatt sin andre EP, som skulle vært innspilt i november.

– Nå skriver vi allerede så bra materiale med Harald at vi må revurdere hvilke låter som skal være med på skiva. Men i løpet av våren blir det innspilling, sier bassist Yngve Benestad Hågvar.

A Good Hiding platedebuterte i 2012 med vinyl-EP-en «Ridin’ My Pony». Harald Are Lund trakk fram plata i sitt program på Petre. «Midt mellom det catchy og det komplekse, men alltid fundert på et tight og breibeint driv,» het det hos Ny norsk musikk. Avtroppende trommeslager Håvard Offer-Ohlsen har vært med i bandet siden starten i 2008.

 

Sjekk også: The Sap slipper sin første musikkvideo, og spiller opp til fest!
Sap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter