Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 9. januar 2014

Ukas tips!

For de av dere som gikk glipp av Fire! Orchestra i går på Victoria (og stakkars stakkars dere, for det var en insanly bra konsert!) får en ny sjanse i dag når All Ears-festivalen starter opp for 12. gang på rad.

All Ears er for mange årets høydepunkt når det gjelder støy, impro og frijazz, og primusmotor Paal Nilssen-Love har som vanlig gjort en god jobb i å velge ut artister: Ken VandermarkKim Myhr, Frode Gjerstad, Pika og Thurston Moore er noen av høydepunktene. Og skulle du være så heldig å ha fri midt på dagen i morgen, kan du høre Lasse Marhaug i samtale med nettopp støygudfar Moore.

Ellers må jeg si januar står virkelig i frijazzens tegn, og vår mann Nilssen-Love bidrar godt til dette, på tirsdag smeller han til i en duo med Vandermark Mir, og senere i måneden blir det tre dager med finsk-norsk moro. Men Paal gir seg ikke så lett, i slutten av måneden kan du høre Paal Nilssen-Love Large Unit, et drømmeband han satte sammen i forbindelse med Moldejazz i fjor.

Det er med andre ord ingen grunn til å klage, i januar er det mange gode muligheter til å kjenne det vibrere i drøvelen og suse i ørene.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, noter, tegneserier og bøker i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Kong Richard + årets 10 beste skiver med Paal Nilssen-Love (2013)
Årets 10 beste album med Paal Nilssen-Love!(2012)
The Thing sin plate, Boot!
Liker du ikke jazz sier du?
The Thing: En fantastisk konsert!
Atomic er ute med ny plate
Magda Mayas spiller sammen Tony Buck og Kim Myhr i musikkavdelingen (intervju)
Konsert på Deichman: Kim Myhr med Tony Buck og Magda Mayas
Noen slapp fanden og Thurston Moore ut av skapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter