Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 10. januar 2014

Rock Mot Kreft på John Dee 17. januar

Fredag 17. januar er det Rock Mot Kreft på John Dee. På plakaten står utøverne Cocktail Slippers (slipper nytt album 31. januar), Sweden, Torgeir Waldemar og FasterEsther. Konferansier for kvelden er Finn Bjelke.

Foto: Pressebilde

2014 blir siste året kun i Oslo. Fra neste år blir det et landsomfattende arrangement med blant annet konkrete avtaler i Porsgrunn og Stavanger.

– Med Rock mot kreft ønsker vi å bevisstgjøre alle musikkelskende mennesker om at kreft kan ramme oss alle, sier Espen Freng, mannen bak arrangementet.

Han ble selv rammet av tykktarmskreft for noen år siden. Og det var da han ble behandlet for sykdommen at han ønsket å gjøre noe for å rette søkelyset mot at kreft kan ramme hvem som helst, også rockere. Alt overskudd fra konserten går uavkortet til kreftsaken.

– I tillegg til å nå ut med vårt viktige budskap ønsker vi selvsagt at Rock Mot Kreft skal gi gjestene en god musikkopplevelse og en morsom kveld ute på byen, forteller Espen.

 

I 2014 blir alt av overskudd donert til Sykehusklovnene
Espen har i år valgt å donere overskuddet fra arrangementet til Sykehusklovnene. Deres betydning for barn ble veldig synlig for han gjennom en god venn.

– Denne vennen har ei kreftsyk datter som blant annet glemte mye sorg og elendighet hver gang klovnene kom på besøk. En av konsekvensene av energien klovnene gav dette barnet var mer motivasjon til å gjennomføre planlagt og nødvendig behandling!

 

rockmotkreft_sirkel_svart

 

Foto: Stephen Butkus

Sjekk også:
Plateanmeldelse: Sweden – Sixes & Sevens

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter