Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 30. januar 2014

Silver er tilbake! Opptrer på Tons of Rock

Etter utallige forespørsler fra fans i hele Norge gjør Silver nå sin første festivalopptreden på flere år. Silver er utrolig bra live, jeg har sett dem flere ganger, så få med Silver på Tons of Rock til sommeren.

Av: Victor Josefsen / Foto: Pressebilde

 

«De siste årene har vi fått ekstremt mange forespørsler om å spille live igjen. Når Tons of Rock ba på sine knær om vi kunne komme til Halden i juni, tenkte vi fuck it! Dette er folk som var med å bygge opp Silver i sin tid, og den perfekte arena for å gønne på igjen! Vi planlegger en ny singel før sommeren og vi gleder oss ekstremt til å spille skitten punk i Halden, der vi lagde vår beste skive i 2006!» – Tommy Akerholdt aka Amy Jubb, Silver

 

Sjekk Silvers «The Personal Decay», en framifrå låt fra skiva «World Against World» (2006). «The Personal Decay» er på min all time punk/rock-bangers-liste sammen med det ypperste fra Backstreet Girls, Turbonegro, Amulet, The Ratcats, The Good The Bad And The Zugly, The Carburetors, Gluecifer osv.

 

 

Tons of Rock: 20.-22. juni 2014

 

Du kan låne musikk av de prima utøvere nevnt i saka, bare søk her.

 

Sjekk også:

Turbonegro-klassikere

The Good the Bad and the Zugly – intervju

The Carburetors: Dette er blodig alvor!

Tons of Rock: En rendyrket rockefestival

 

Én kommentar til “Silver er tilbake! Opptrer på Tons of Rock”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter