Tons of Rock: En rendyrket rockefestival

Festning NY 1
20.-22. juni 2014 får Norge en rendyrket rockefestival, Tons of Rock, med fokus på alt fra den klassiske, melodiøse rocken til etablerte representanter for den tyngre rocken.

Tradisjonelt sett representerer de europeiske rene rockefestivalene høye besøkstall og et stabilt og trofast publikum som er ganske upåvirket av trender i markedet.

Visjonen til Tons of Rock er å etablere et fullverdig alternativ i Norge, med solid lokal forankring og et bredt musikalsk tilbud til alle som er glad i rock og metall. Vi ønsker samtidig å bidra til en positiv næringsutvikling i Halden, og involvere både lokalmiljøet og tilreisende i arrangementet, melder Tons of Rock.

– Jeg var på leting etter det ultimate festivalområdet for en rockefestival, og da jeg så Fredriksten Festning skjønte jeg umiddelbart at jeg hadde funnet noe helt ekstraordinært og helt nytt i festival-Norge, forteller initiativtaker og daglig leder for Tons of Rock, Svein Bjørge.

Festivalarena er Fredriksten Festning. Man flytter hele festivalarenaen inn i selve festningen. Festivalen får egen eksklusiv festival-campHalden Golfbane, som ligger helt inntil festningen. Fra Halden sentrum er det kun en 15 minutters spasertur til festningen.

Comments
3 Responses to “Tons of Rock: En rendyrket rockefestival”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Sjekk også: Turbonegro-klassikere The Good the Bad and the Zugly – Intervju The Carburetors: Dette er blodig alvor! Tons of Rock: En rendyrket rockefestival […]

  2. […] også: Silver er tilbake! Opptrer på Tons of Rock Tons of Rock: En rendyrket rockefestival Turbonegro-klassikere Øya 2013: Black Debbath Black Debbath spilte en forrykende konsert på […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!