Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 11. februar 2014

Oslo Ess vender tilbake til røttene sine; punken

Oslo Ess slipper 17. februar 2014 sin tredje studioplate ”Alle Hjerter Deler Seg”der de vender tilbake til røttene sine; punken, melder Indie Distribution. I tillegg til nye låter inneholder plata låter fra den tida hvor de satt sammen sine første toner.
Av: Victor Josefsen /  Foto: Paal Audestad

“Vi har tatt med et par låter som vi skrev under bandets oppstartsperiode i 2007-08, og en låt fra Peter og mitt gamle punkband Upstrokes. Dette er låter som har hjemsøkt oss i låtskrivingsperioder siden alltid, og vi har aldri liksom klart å legge dem fra oss. Nå føltes det endelig riktig å få spilt de inn ordentlig og gitt de ut på plate. Åpningslåta på skiva, den litt nihilistiske bomba “Stormen” for eksempel, er skrevet i samme periode som forrige plates “Kakerlakkene”, mens “Brenn Byen Ned” er enda eldre.”
– Åsmund Lande

Albumet er spilt inn i Ocean Sound Recordings på Giske, med Nick Terry bak spakene og i Parachute Studios i Oslo med hjelp av Roar Nilsen (The Cumshots, Hilde Marie Kjersem) og Bjarte Lund Rolland (Kvelertak).

 

Du kan låne musikk av utøvere nevnt i saka, bare søk her.

 

Sjekk også:
Oslo Ess Bruk Oslo Ess og =Oslo innleder samarbeid

Oslo Ess: Verden på Nakken, Venner i Ryggen
Oslo Ess hyller legendariske Kjøtt!

3 kommentarer til “Oslo Ess vender tilbake til røttene sine; punken”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter