Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 12. februar 2014

Childbirth – I Only Fucked You As A Joke

«I Only Fucked You As A Joke» med Childbirth er en av de morsomte «Revolution Girl Style Now!»-låtene å oppdrive. Og ikke nok med det, det er flere must have-låter på slippet deres, «It’s a Girl», sjekk også "How Do Girls Even Do It?». Anbefales!
Tekst: Victor Josefsen

Seattle-jentene i Childbirth har markert seg i undergrunnen i USA, særlig med feminist-anthemet «I Only Fucked You As A Joke». Riot grrrl-style aka 2014. Sarkastisk, humoristisk og ikke minst drivende cool garasjerock/punk.

 

 

childbirth.bandcamp.com/

 

ps 1 Childbirth utgivelse «It,s A Girl» er kun utgitt på kassett, på Help Yourself Records.

ps 2 Childbirth består av medllemmer fra Chastity Belt, Tacocat, and Pony Time, om det ringer noen bjelle(r).

 

 

Chicks on Speed

«Egenprodusert musikk- og fanziner og konserter via egne jentenettverk var resepten, og Revolution Girl Style Now! var parolen. Riot grrrl representerte Girlpower lenge før ordet var på alles lepper og jenteopprøret var motpolen til den tradisjonelle mannsdominerte musikkbransjen. Gruppa Bikini Kill var riot grrrl bandet framfor noen og albumet «Pussy Whipped» er et must have!»

Les mer

 

2 kommentarer til “Childbirth – I Only Fucked You As A Joke”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter