Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 22. februar 2014

iampsyencefiction: Nyinnspilt video i St. Edmunds Kirke

iampsy bruk

 

by:Larm aktuelle iampsyencefiction slipper sin nye låt «Spy vs. Spy» førstkommende tirsdag 25. februar med nyinnspilt video. Lyd og bilde er spilt inn i St. Edmunds Kirke i Oslo.
 
iampsyencefiction er hjertebarnet til den oslobaserte låtskriveren Aleksander Johansen. Som innflytter fra værbitte Lofoten ser han livet i hovedstaden med skråblikk.
 
Etter en serie med utgivelser spilt inn i Aleksanders hjem på Majorstuen, med ham selv på gitar og sang og hans venner på stryk, diverse perkusjon og kor, sluppet på DIY-kassettselskapet ”Siste Sukk Records”, og flere konserter rundt på Oslos scener, bestemte han seg for å ta steget inn i studio, høsten 2012.
 
Arbeidet i studio med produsentene Nils Martin Larsen (Lama, Jaga Jazzist) og Sjur Lyseid (The Little Hands of Asphalt, Monzano, Einar Stray) resulterte i Iampsyencefiction EP, sluppet i november 2013 av Tender, et nytt Oslobasert plateselskap drevet av ACT Entertainment. EP’en ble sluppet på vinyl og digitalt. Den har blitt omtalt på nasjonal radio og førte til at bandet umiddelbart ble booket til by:larm 2014, ifølge ACT Entertainment.
 
iampsyencefiction har gjort flere  support-jobber den siste tiden, blant annet for Justin Vernons (Bon Iver) bandprosjekt ”Volcano Choir” da de spilte på Sentrum Scene i Oslo, og Nina Persson i Oslo (Sjekk The Cardigans: Skikkelig pop i form, stil og innhold).
 
Videoen blir lagt ut  her tirsdag kl 15:00 25. februar.

I mellomtiden, sjekk dette:

 

 

Du kan låne musikk av utøvere som er nevnt i saka, bare søk her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter