Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 25. februar 2014

bry:Larm arrangeres for aller første gang

osloessbilde kopi bruk Oslo Ess. Foto: Paal Audestad.

I samarbeid med Stiftelsen Erlik, by:Larm, Indie Recordings og Amber Booking & Promo arrangerer Oslo Ess bry:Larm for aller første gang.

bry:Larm er gratis for alle og finner sted i teltet på Youngstorget i Oslo, kl 12-15 lørdag 1.mars. Her blir det opptredener av Oslo Ess, Samsaya, Honningbarna, Michael Krohn, Frk. Fryd, Comet Kid og Anton Ruud i Terapi.

Selgere av gatemagasinet =Oslo vil være tilstede for å selge den ferske marsutgaven av magasinet, varm suppe vil serveres, og forhåpentligvis vil vi få musikalske gjesteopptredener av et par av =Oslos mange talentfulle magasinselgere, melder Indie Recordings.

«bry:Larm er et fantastisk initiativ som vi vil berømme Oslo Ess og deres team for å sette igang. bry:Larm passer perfekt inn i by:Larms program, og vår ånd, og vi vil med disse konsertene gi noe tilbake til byen, og de som bruker den” -Joakim Haugland, programsjef i by:Larm

Oslo Ess slapp 17. februar sitt tredje studioalbum «Alle Hjerter Deler Seg» til strålende kritikker. Bandet donerer et eksemplar av CD-platen til hele opplaget av marsutgaven til magasinet =Oslo, som lanseres 28. februar 2014.

Send «brylarm» til 2160 og last ned «Alle Hjerter Deler Seg» av Oslo Ess. Pris: 100,-. Alle pengene går til bry:Larm og =Oslo.

”Dette samarbeidet gleder vi oss veldig til. Det blir et møte mellom ærlig rock og ekte mennesker. Oslo Ess har et uttrykk og et innhold som selgerne våre kan relatere seg til. Når vi velger å gå såpass tett sammen med et band så er det nettopp fordi vi tror at bandet vil bidra til å styrke vår oppgave som talerør for våre selgere.” -Anlov Peter Mathiesen, daglig leder og redaktør i =Oslo

Du kan låne musikk av utøvere som er nevnt i saka, bare søk her.

Oslo Ess vender tilbake til røttene sine; punken
Oslo Ess og =Oslo innleder samarbeidOslo Ess: Verden på Nakken, Venner i Ryggen
Oslo Ess hyller legendariske Kjøtt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 19 andre abonnenter