Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 23. juni 2014

Oslo Ess: Spøkelselses-ska

- Vi kaller det "spøkelses-ska". Folk tror ska må være happy. Vi liker sjangeren best når den er mollbasert og mystisk, og har med en slik låt på hver av platene våre, sier Oslo Ess om den nye singelen «Det Brenner Under Beina Mine».
Av: Victor Josefsen /  Foto: Paal Audestad

– «Det Brenner Under Beina Mine» er den av dette slaget vi synes svinger best, og den låta publikum danser mest og tar mest av til på konsertene våre. Teksten er også av den mørke sorten og tar seg best ut, som sangtekster flest, ukommentert av forfatteren og derfor åpen for fortolkning av lytteren selv, fortsetter Oslo Ess.

 

 

Sjekk også:

Oslo Ess vender tilbake til røttene sine; punken

Oslo Ess og =Oslo innleder samarbeid

Oslo Ess: Verden på Nakken, Venner i Ryggen

Oslo Ess hyller legendariske Kjøtt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 46 andre abonnenter