Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 17. juli 2014

En av årets udiskutable artister å se opp for

Unnveig

– Jeg prøver å ikke ha så mange forventninger, men jeg vet jo at Slottsfjellfestivalen er en av norges koseligste festivaler, og ettersom det er i hjemlige trakter, kommer jeg forhåpentligvis til å se en del kjente fjes, sier Slottsfjell-aktuelle Unnveig Aas til Deichmans musikkblogg.

Tekst: Hans F. Løken & Victor Josefsen

En av årets udiskutable artister-å-se-opp-for, skriver Slottsfjell, og vi har tidligere skrevet om Unnveig Aas her, her og her. Unnveig er snart i gang med  innspilling av en EP, men først er det spilling på årets Slottsfjellfestivalen.

 

 

Hvilken forventninger har så Unnveig Aas til Slottsfjell-spilling?

– Jeg prøver å ikke ha så mange forventninger, men jeg vet jo at Slottsfjellfestivalen er en av norges koseligste festivaler, og ettersom det er i hjemlige trakter, kommer jeg forhåpentligvis til å se en del kjente fjes. I tillegg har jeg fått med meg Frode Bjørnstad på pedal steel-gitar i bandet. Det låter utrolig bra.

 

 

Hva skjer med Unnveig Aas etter Slottsfjell?

– Festivalsommeren er ferdig etter Slottsfjell, men det blir noen konserter i Oslo i høst. Blant annet en på Last Train i oktober. Så skal vi i gang med innspilling av en EP snart.

Din største live-opplevelse?

– Det beste bandet jeg har sett live er nok Arcade Fire. De har så mye energi, og selv om de har en stor produksjon klarer de å holde det jordnært og følelsesladd!

 

Sjekk også:

«Ut» på fredagsfeiring sammen med Arcade Fire

Ane Brun covrer Arcade Fire!

Fredag 18. juli spiller Unnveig Aas på Slottsfjell.

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 47 andre abonnenter