Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Intervjuer 1. august 2014

KååDobbel: ”STUDIOSOMMER”

image
DAT Music-artisten KååDobbel slapp singlen og videoen ”Turrist” for noen uker siden. Her er et litt forsinket intervju med guttungen.

Tekst: Anders Kranmo Smestad AKA Oral Bee / Foto: Pressebilde

 

1. Hva er historien bak artistnavnet ditt?

 

Jeg har hatt mange forskjellige navn opp igjennom åra, men jeg endte vel bare med at jeg tok K(åå) fra fornavnet mitt, Knut, og inkluderte dobbelthaka mi som plutselig dukka opp der halsen min pleide å være. Kall meg Martin.

2. «Turrist» er en låt for alle dem som må jobbe i sommer og som med frustrasjon og misunnelse ser alle feriebildene på Instagram. Ingen Aya Napa­turer på deg denne sommeren?

 

Nope. Ingen Aya Napa, ingen Bali, mann. Absolutt ingen bodyshots. Ingen hackysack eller linedans barføtt i parken heller. Har klart å skaffe meg 11 dager ferie (ikke fengsel), så jeg får se hva som skjer da. Men først og fremst så skal jeg lage musikk i studio så mye jeg kan og ellers bare ta det rolig.
image
3. Hvis du ikke måtte jobbe i sommer og lommene dine var fulle av sedler, hvor ville du helst ha reist?

 

Hvor er det jeg ikke ville reist er vel heller spørsmålet. Jeg ville i hvert fall dratt til Bora Bora eller et eller annet sted som går under betegnelsen «paradis». Men hadde ikke takka nei til å dra til Spania heller. Eller kanskje Danmark eller Finland.

 

4. Singlen er produsert av Kvamkollektivet (Shitrich, Yoguttene). Har dere flere låter på gang? Hvilke andre produsenter jobber du med?

 

Jeg jobber hovedsakelig med Tom12”. Skal ikke se bort i fra at jeg hooker opp med Kvam­gutta flere ganger. Flinke folk, alle sammen!

5. I fjor ga du ut EP­en «Unge Hennie». Kommer du med album i år?

 

Vi har ikke planlagt noe album, men vi tar det der som det kommer. Plutselig sitter man der med ti låter man ikke veit hva man skal gjøre med. En ting jeg veit er at jeg kommer til å slippe en del singler i år som jeg håper at folk liker.

 

6. Any last words?

 

Husk å ta bilde av at dere er i sommer. Instagram er ikke fullt før det renner over!

 

Sjekk også:
SLEKTA LIFE!
Clyde Carson – En av veskystens best bevarte hemmeligheter
Intervju: AreaFY
Grenseløs undergrunnslegende
Hiphops Hannibal Lecter?
Svart Mozart?
Mustard på beaten!
The Jacka
Likte du Historien om Pi? Da kommer du til å elske historien om Bee!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter