Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 14. februar 2015

Ebba Grön – «Ebba The Movie« (1982)

Ebba Grøn er et av de beste bandene fra Skandinavia, noensinne. De slapp tre små, store album, før Thåstrøm og de to andre medlemmene forsvant til mer, ja, seriøse og mindre spennende sysler. I «Ebba the Movie» har du en unik sjanse til å oppleve dette fyrverkeriet på nært hold.
Tekst: Kjetil Syverud / Foto: Ebba Gröns tredje album fra 1982

Ebba Grön var punk, powerpop, energi, spilleglede, svette, humør med et usedvanlig solid og fengende musikalsk fundament i bunn. (Observer hvordan Thåstrøm sitter og digger Jimmy Reed i filmen.). I «Ebba the Movie» har du en unik sjanse til å oppleve dette fyrverkeriet på nært hold. En av de bedre banddokumentarene jeg har sett – tett på uten å være så veldig selvbevisst. Du får ikke følelsen av å sitte og se en dokumentar om et band, det er som å være med Ebba Grön i hverdagen deres noen uker helt først på 80-tallet. Se «Ebba The Movie» her.

 

Sjekk også:

Thåström på Sentrum Scene

Thåström – Beväpna dig med vingar

Thåström – Operataket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter