Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 30. mars 2015

Videoanbefaling: Beezewax – «In the Dark»

26. mars kjørte P3 premiere på den nye Beezewax-videoen til låta «In the Dark.» Videon fikk snart 4000 views og nettsaken ca. 530 FB-delinger i løpet av 24 timer. Nå nesten 5400 views. Her er den!
Av: Victor Josefsen / Pressebilder

– Noe av låten tar for seg den gangen hvor jeg ble ble glemt igjen på en togstasjon i Tyskland hvor jeg ble omringet av nynazister og berget av de hjemløse, som jeg da sov med helt til bandet ble edru og klarte å finne meg, forteller vokalist Kenneth Ishak i en pressemelding.

Tanken bak videoen:
– Sangen er om den euforien som kan oppstå når en forlater noen, en situasjon eller en plass. Videoen skildrer på en måte den samme eskapismen, friheten og egoismen via det å ikke ha en eneste bekymring i verden. Videoen dokumenterer de få snøfrie månedene i Bodø. Du blir kjent med et lokalt skatecrew anno 1995. Tiden som er kjent som «the dark age of skateboarding» – små hjul og svære bukser. Dette er den tiden Beezewax startet å spille sammen, sånn ca, 1261km sør for Bodø. Mellom skate sessions ved den forlatte lokale Helly Hansen-fabrikken øvde vi og skrev låtene til det første albumet vårt i kjelleren under trommeslageren vår sin garasje (blant diverse tyvegods). Upopulære kids med rare klær som var besatt av Tom Penny. Hvem Tom Penny er? Jo, det visste garantert skate crewet i Bodø i 1995, forteller vokalist Kenneth Ishak videre  i en pressemelding.

 

 

Planer for fremtiden:
– Vi skal spille i Bergen på Strædet til helgen og på Mono i Oslo natt til 1.mai. Så er blir det utenlandsturnering i England, Sveits, Tyskland og Brasil fra sommeren og utover høsten, avslutter Kenneth Ishak i samme pressemelding .

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Beezewax: Ny singel / Første album på syv år

 

Apropos Bodø:
Vi har skrevet mye om Bodø-band i denne bloggen, men paradoksalt nok har vi nesten ikke skrevet et kløyva ord om den aller beste gruppa, nemlig Kollwitz, før i februrar i år: Kollwitz er tilbake!
Etter hvert kommer både intervju og anmeldelse av Kollwitz‘ nye skive!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter