Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 29. juni 2015

Electric Eye på vei til Roskilde

Electric Eye Foto: Erik Johan Bringsvor

Etter en overbevisende konsert på legendariske Loppen i Christiania, København sist høst ble Roskilde Festival overbevist. Electric Eye ble booket på flekken. I dag er vi kun et par dager unna Electric Eyes store festivaldrøm: Hovedprogrammet til Roskilde. Onsdag 1. Juli kl. 22:00 inntar de Gloria, festivalens nyeste scene, plassert i en ombygd låve. Scenen er kjent for mektige visualsshows som strekker seg over hele taket. Det skulle passe Electric Eye ypperlig, da visuelle effekter har vært en viktig ingrediens fra starten av.

Av: Victor Josefsen

Electric Eye slapp sin debut-LP våren 2013 «Pick-Up, Lift-Off, Space, Time» på Klangkollektivet og Fuzz Club Records (Electric Eyes låt «Tangerine» fra nevnte skive kom på 6. plass på årets-beste-norske-låter 2013-lista mi i Deichmans musikkblogg.

Etter lanseringen av nevnte debutalbum «Pick-up, Lift-off, Space, Time» i april, 2013, har Electric Eye blitt lagt merke både her hjemme og i utlandet. De har platekontraktar i flere land, og spilt på festivaler som SXSW i Austin, USA, Eurosonic i Nederland, The Great Escape i England og Iceland Airwaves på Island.

Electric Eyes har en rekke nye låter på lager. På Landmark i Bergen 19. juni hadde de med seg Arne Håkon Tjelle frå Bloody Beach på en låt.

 

Om Electric Eye på Roskilde sine sider

 

 

Sjekk også:

Electric Eye til Roskilde Festival

Electric Eye på turné i Portugal og Island

Electric Eye bekreftet til SXSW og Eurosonic

Klangkollektivet: Første utgivelse og by:Larm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter