Søk Meny Lukk
Lukk
Av: larsjunge Anmeldelser 14. januar 2016

Singelanmeldelse: Synne Sanden – «Erase the Gaps»

Synne Sanden Foto: Ane Aspen

Artist: Synne Sanden

Låt: «Erase the Gap»

Label: Vilje

Terning: 4/5

Plateselskapet Vilje er i vinden for tiden, med knallsterke utgivelser på løpende bånd. (Ontz!) I morgen 15. januar slippes Synne Sandens tredje album «In Between Sparks», og før jul slapp hun altså denne singelen «Erase the Gap» som beviser at labelen er inne i en seriøst god og lovende steam. Synne Sanden er altsåikke ingen novise på den norske scenen, hun har spilt (og spiller) med artister som Thomas Dybdahl, Tord Gustavsen, og har samarbeidet med blant andre Bugge Wesseltoft og Mathias Eick. «Erase the Gaps» kan kanskje minne litt om nyere Jaga Jazzist, med mer synth enn messing – og særs proaktive trommer – men Sanden er betydelig mer poppet. Verset er etter måten smalt – og smart, mens refrenget løfter låten opp på et mer kommersielt nivå (på en god måte). Erase the Gap» har på en måte to ansikt, sånn sett. Tommel opp!

 

 

Lars Junge

 

Sjekk også:

Video: Synne Sanden – Yellow Skies

Synne Sanden på Café Mono – Bilder

Musikkvideo: Synne Sanden – The King In My Kingdom

En video som fortjener å bli sett og hørt

by:Larm: 10 kjappe konsertanmeldelser (Synne Sanden (John Dee)

Chili Vanilla og Andreas Ulvo på Monitor-turné

 

Kommende konsert:

20 Jan. – Bernhoft support Synne Sanden (Rockefeller, Oslo)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter