Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 2. februar 2016

Singelanmeldelse: Sweden – «Just a Kid»

Artist: Sweden

Singel: “Just a Kid”

Plateselskap: Vestkyst Records

5

 

Sweden

Tekst: Victor Josefsen

I anmeldelsen min av Caddys «The Better End» hevder jeg at skiva inneholder noen av de fineste poplåtene her i landet, i 2015, sammen med f.eks. The Loch Ness Mouses «Warm Circuitry». Sweden har allerede nå sørget for en av de fineste (power)poplåtene, med barnekor og det hele, her i landet, i 2016.

Undertegnede er bare en av mange som er bergtatt av gruppa. Sweden ble en snakkis da de «slo igjennom» med «Under The Sycamore Tree» og «Six & Seven» i 2012 & 2013. Det er ikke noe poeng å overanalysere den nye singelen «Just a Kid» mer enn setningen innledningsvis, da Sweden fortsetter i samme spor som på de to skivene (les anmeldelse av «Six & Seven» under), heldigvis; (power)pop av ypperste merke. Sweden  er utvilsom et band du ikke kommer utenom i 2016 heller.

8. april slippes endelig 3.albumet til gruppa titulert «Oh, Dusty». Spilt inn i Ocean Sound Recordings med Magnus Lindberg, og i Asyl1 i Stockholm med Pär Wiksten, nær sagt, så klart, fra The Wannadies.

Hør smakebiten fra det kommende Sweden-albumet, den nye singelen «Just a Kid»

 

 

Albumanbefaling: Sweden – Sixes & Sevens

 

Jeg kåret Swedens «Sixes & Seven» til årets 3.beste norske album 2013

Jeg kåret Swedens «Under The Sycamore Tree» til årets beste norske album 2012.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter