Søk Meny Lukk
Lukk
Av: larsjunge Anmeldelser 5. mars 2016

By:Larm 2016 – dePresno

Tekst: Lars Junge
Foto: Endre Lohne

Det er i alle fall ingen tvil om at begge pungstenene til denne ungfolen på 17 år fra Bergen har senket seg ettertrykkelig ned fra buken. Dypere stemme skal du lete lenge etter. Ikke at Sivert Høyem høres ut som en sølvgutt til sammenligning, men det er ikke langt unna. Av og til treffer man menn med dyp stemme, men som regel sitter de da bak et taxiratt, bak en skranke i offentlig etat eller tilfeldig i kinokøen. Her har du en fyr med en spesiell stemme som vet å bruke den. Musikken kan kanskje minne om James Blake, men i en mer kommersiell variant.
Stemmen hans minner også VOLDSOMT om en annen ung, høy og rødhåret artist, nemlig Archy Marshall, eller King Krule som han også er kjent som. Stemmene er nær på identiske. Sjekk selv. Er det det røde håret? Ingen anelse, men de er skremmende like.
dePresno kan nå hur langt som helst.

dePresno-Endre_Lohne_5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter