Søk Meny Lukk
Lukk
Av: admin Anbefalinger 13. oktober 2016

Låtpremiere: Sivert Sivertsen – «Happily Ever After»

I dag kjører vi premiere på Sivert Sivertsen sin debutlåt «Happily Ever After» som slippes i morgen 14. oktober.
Av: Victor Josefsen / Foto: Pressebilde

IMG_3724

Sivert Sivertsen er en ung låtskriver og musiker fra Oslo som spiller gitarbasert popmusikk der uttrykket ligger i krysningen mellom soul, jazz og blues. Sivert er inspirert av artister som Billie Holiday, Chet Baker og Otis Redding. Låta har også referanser til John Mayer, Ray DeLamontage og John Legend, skriver promofolka. Jada, det ble mye oppramsing av influenser/referanser her, vi vet, det som er essensielt er at Sivert Siversen absolutt har noe å fare med.

 

IMG_3723

 

Tross sin unge alder har Sivert gjort utallige live-opptredener i Oslo-området, og har også delt scene med mange artister. I dag 13. oktober deler Sivert scene Unni Wilhelmsen på Rockefeller, han er en av gjesteartistene, og skal spille låta «Happily Ever After», som er en beretning om et forhold på vei mot stupet.

Ta turen til Rockefeller i kveld, men før det, ta en lytt på Sivert Sivertsens debutlåt «Happily Ever After».

 

 

Sjekk også:

Unni Wilhelmsen på Rockefeller

Samleplate med Billie

Otis Blue/Otis Redding sings soul

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter