Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 23. mars 2017

Låtpremiere: Acres Wild – «Passion Cosmo»

Acres Wild

Acres Wild

24. mars slipper Oslo-bandet Acres Wild EP’en «Mona». I dag kjører vi premiere på låta «Passion Cosmo» fra EPén!

Foto: Pressebilde

EPén er produsert av Simen Følstad Nilsen (Honningbarna og Aiming for Enrike), som også er gitarist i bandet, og som på EP’en debuterer som vokalist på «Falling out of Love Again». Simen er i tillegg låtskriver bak førstnevnte og «Boy Who Doesn’t Go to Work».

Acres Wild sitt debutalbum «Ignorere The Flags on the Beaches» ble godt mottatt av oss, vi ga den en femmer. Samme karakter fikk singelen «Line of Sight». Debutalbumet har også gjort det bra på Spotify med den siste låta «Falling Out Of Love Again», som ble listet på den internasjonale Weekly Buzz-lista. Nevnte «Line of Sight» havnet på 12. plass på Viral top 50 Global, og bandet fikk internasjonal oppmerksomhet og skryt fra blant andre Line of Best Fit.

AcresWild om låta «Passion Cosmo» :
«Passion Cosmo» stammer fra at Magnus, på let etter inspirasjon, valgte reisemål etter stedet han fant billigst billett til. Han kom til en forlatt og vinterkald by i Litauen hvor han var eneste gjest på hostellet og på de fleste cafeene. Mens byen Palanga sommerstid er kjent for å yre av liv, surfing og barnefamilier var det senvinter helt tomt for sommerglede. «Passion Cosmo» er er godt plantet i bandets surf-gitarpop samtidig som låtene er preget av vinterbyens tomhet. Med andre ord iskald surfe-låt.

 

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Plateanmeldelse: Acres Wild «Ignore the Flags on the Beaches»

Singelanmeldelse: Acres Wild «Line of Sight»

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter