Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 13. april 2017

Gled deg til påskekonsert med Golden Core på Café Mono lørdag 15. april

I forbindelse med Inferno Metal Festival gjør Café Mono en lørdagsgodtspesial og setter opp dobbelkonsert med Golden Core i påsken lørdag 15. april. Disse konsertene må du få med deg.
 Av: Victor Josefsen

Golden Core er et metal-/stonerband fra Ammerud. Nærmere bestemt er dette en duo, der bandmedlemmene til sammen er 26 år. Alder betyr lite så lenge de besitter evnen til å lage tøffe låter.

På debutalbumet hamrer Johannes Thor Sandal (14) løs på trommene, mens Simen Harstad (12) vrenger frem grove gitarriff med stødige hender. Norwegian Stoner Machine er navnet på albumet, som er spilt inn i Blitz Lydstudio og distribuert via Tigers Diger Distro. Åtte instrumentale låter som er både tunge og barske, på et album som viser to gutter med mye energi og spilleglede.

De to unge metalrockerne begynte å spille sammen på Fyrhuset musikkverksted vinteren 2014. Da kun 9 og 11 år gamle. Til tross for sin unge alder har de allerede en rekke konserter bak seg. I 2014 holdt de også sin første konsert på ungdomsscenen under Granittrock og de har også spilt på Blitz, Aye Aye Club og Sub Scene. Til sammen har de spilt godt over 30 konserter.

I fjor sommer varmet de opp for Napalm Death og MoE på Blå (se video under). Metal Hammer Norway belønnet Golden Core med 8 av 10 stjerner for den oppgaven. Fredag 27. januar i år var det slippfest og konsert på Blitz. Undertegnede fikk ikke med seg slippkonserten, men Deichman var uansett representert. Og vår «utsendte» var over seg av begeistring. Så her der det bare å legge påsketuren til Cafe Mono lørdag 15. april. Konsertene er gratis! Konsertstart: 16.00.

Golden Core er også booket på flere konserter til våren og sommeren. De skal være support for Bongzilla 23. mai og er booket på Norðanpaunk festivalen på Island i begynnelsen av august. Og skal også spille på Mono Goes Metal festivalen i slutten av januar 2018 i Århus Danmark.

 

Inferno: Golden Core / MONO / 15. april: https://www.facebook.com/events/1625712520772304/

 

 

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Kilde: Releasekonsert på Blitz: Golden Core – Norges yngste metalrockere?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 20 andre abonnenter