Søk Meny Lukk
Lukk
Av: larsjunge Anmeldelser 25. april 2017

Singelanmeldelse: Bloody Beach – «Troubled Minds»

troubled Bloody beach

 

Artist: Bloody Beach

Singel: «Troubled Minds» (2017)

Plateselskap: Brilliance Records

5+

 

Ooooh her var gullkuttet sitt!

Bergensbaserte Bloody Beach produserer kulere greier enn de fleste andre har gjort så langt i år. Det er et band med trommer, bass, gitarer og synth, men innspillingen har en klubbproduksjon, og om man absolutt må henge dem på en slags knagg, eller sammenligne dem med noen, så må det bli Tame Impala. Veldig catchy. Groovebasert. «Troubled Minds» har også de samme umiddelbare kvalitetene som Young Dreams hadde i fjor med «Of the City».

Det er nesten som jeg spontankremer i chinosen hver gang jeg setter på låten. Når det er sagt, er nok ikke «Troubled minds» akkurat en såkalt «ever green»-låt. Til det er den altfor hip, alt for tidsbundet. Lydbildet er for 2017. Men du verden så kult det er akkurat nå. Det som kjennetegner en god poplåt er den umiddelbare flyktigheten. De er ment til å høres ihjel. De må være så uimotståelige at man ikke kan annet enn å sette dem på repeat. «Troubled Minds» er en slik låt.

Jeg har blitt anklagd for å rope ulv før (joda, men du har riktignok ikke trillet terningen 5+/6 i hytt og pine, så langt har kun Young Dreams, Auden Prey og Snøskred fått slike  toppkarakterer, red. anm.), men det skal fader meg godt gjøres å toppe dette her. «Troubled Minds» må være en av årets låter. Hands down, som det heter. Det er ikke en gang mai, men likevel. Det er slepent til tusen og svinger som f…

 

 

Fotot: Øystein Grutle Haara

Foto: Øystein Grutle Haara

 

Sjekk også:
Singelanmeldelse: Young Dreams – «Of the City»

Konsertanmeldelse: Tame Impala

Øya 2013: Tame Impala skapte drivende rytmer

Tame Impala covrer Michael Jackson

Én kommentar til “Singelanmeldelse: Bloody Beach – «Troubled Minds»”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter