Søk Meny Lukk
Lukk
Av: larsjunge Anmeldelser 21. juni 2017

Singelanmeldelse: Toy Savoy – «Clean Floors»

Toy Savoy Clean Floors
Artist: Toy Savoy

Låt: «Clean Floors» (2017)

Plateselskap: Ikenai! Records

4+

 

jeg har sagt det før, og sier det igjen: de har noe på gang i Trondheimstraktene. Og da tenker jeg ikke først og fremst på primærnæringen. Neida. De siste par årene har det kommet en strøm av interessante band derfra. Og da tenker jeg SELVFØLGELIG ikke på Åge, Motorpsycho eller Tysland. Jeg tenker primært på band som er plukket opp av det finfine labelet Riot Factory.

Toy Savoy høres veldig ut som de høres hjemme på Riot Factory med sitt deilige, myk-psykedeliske sound. Jeg tenker på Panda Panda og kanskje litt på Gold Celeste. De har også litt av  The Elephant Six Collective sjarmen.

Melodilinjen på «Clean Floors» er til å dø for. Vokalen har en herlig jazzfrasering til tider, der den går ned en halvtone. Toy Savoy kan dette med dynamikk også, av og på med trøkk og pauser. Sjøsykt orgel bruser gjennom hele låten. Feel good greier dette. I ren entusiasme sjekket jeg ut Toy Savoys forrige singel, «Morning», som også er ute på strømmetjenester nå. Ikke overraskende var det også en kjempelåt. Denne gjengen her står virkelig ikke tilbake for noen. Snarere tvert i mot. Det låter særdeles habilt til å være debutanter.

Låten er spilt inn i Støy studio i Trondheim og mixet av Thomas Gregussen.

 

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Anmeldelse: Panda Panda “Millions EP”

Singelanmeldelse: Panda Panda «Halcyon Years»

Singelanmeldelse: Magic Mirror – «Look Into My Eyes»

Singelanmeldelse: Herman Wildhagen – «Tell Them»

Singelanmeldelse: Herman Wildhagen – «Again»

Gold Celeste inviterer til hagefest

Gold Celeste – «Can Of Worms»

Angelica’s Elegy skifter navn til Gold Celeste

Fuse And A Spark fra Angelica’s Elegy

Musikk som bør lyttes til på vinyl i en kjellerstue fra 70-tallet

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter