Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 8. november 2017

Videopremiere: Benjamin Finger – «You always Start»

Vi liker både musikken og videoene Benjamin Finger lager. Her kommer ekslusiv premiere på den nye videoen hans.
Av: Victor Josefsen

Benjmanin Finger om videoen: – Denne videoen ble hovedsakelig filmet på Super 8mm kamera i Roma,Italia etter en spillejobb der. De andre innskuddsbildene er fra Oakland og Sausalito i San Francisco (USA). Innholdet leker med loops, bildemanipulering, ulike visuelle utsnitt og tekst-tabber.  På låten er det Elling Finnanger Snøfugl som spiller cello. Det blir release konsert på Café Oto i London søndag 11. mars (Flaming Pines showcase) etterfulgt av en Englands turné.

Benjmanin Finger om låten: – Låten er ganske personlig og er en kommentar på minner jeg har omkring det å sitte foran musikklærere å ikke komme videre i et stykke. Jeg fikk alltid beskjed om å begynne på nytt. Dette fordi jeg aldri var særlig flink til å pugge på de stykkene jeg fikk i lekse.

Låten/videoen «You always start» er den første singelen fra Benjamin Fingers nye album «For Those About To Love» som kommer ut på Flaming Pines den 20. november.  På låten er det Elling Finnanger Snøfugl som spiller cello. Det blir release konsert på Café Oto i London søndag 11. mars (Flaming Pines showcase) etterfulgt av en Englands turné.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Videopremiere: Benjamin Finger – «Shadow Figures»

Videopremiere: Benjamin Finger

Videopremiere: Benjamin Finger – «Distance of a Shadow»

Benjamin Fingers favoritter – bøker og musikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.