Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 12. januar 2018

Singelpremiere: Laconic Zero – «Freezing Point»

«Freezing Point» er fra den kommende plata til Laconic Zero, «Sun To Death». «Freezing Point» lyder i kjent Laconic Zero-stil progressivt, instrumentalt og tungt med 8-bit Commodere 64 programmering og bass. I dag kjører vi premiere på låta. Denne må du sjekke ut!

Laconic Zero Freezing Point. Coverart: Camilla Wang

For 11 år siden dro Trond Harald Jensen dro til New York med produsent Kramer (Butthole Surfers, Ween, B.A.L.L.) for å spille inn det som ble debuten til Laconic Zero; «Tribeca», utgitt på Handmade Records/2nd Shimmy Digital i 2007.

Siden har han blant annet turnert og utgitt musikk som medlem av Mindy Misty, Izakaya Heartbeat og Next Life, men nå er er ny plate på trappene fra soloprosjektet Laconic Zero. «Sun To Death» gis ut på LP, kassett og CD i år via Handmade Records.

 

«Freezing Point» er produsert av Jensen selv, og mastret av Kramer.

 

 

Laconic Zero har fortsatt og gi konserter hele veien både i Norge og utenlands og blant annet varmet opp for Lightning Bolt og norske Casiokids. Sist på Hærverk med nevnte Next Life. Laconic Zero lover flere konserter i 2018.

 

Laconic Zero

 

Laconic Zero – Freezing Point by Laconic Zero

 

Video Laconic Zero Live fra Monkeytown N.Y.C.

 

Video fra 2009, Totem Pole av Linda Baardsen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter