Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 26. januar 2018

Videopremiere: Mazarin Cut – «Fräulein»

Mazarin Cut med medlemmer fra bl.a. Big Bang, The Samuel Jackson 5 og Green Club Riviera slapp den underbare singelen «Fräulein» på Diamond Club 19. januar og nå følges det opp med en latterlig bra musikkvideo, som du kan se her. Premiere!

Av: Victor Josefsen

Mazarin Cut består av fem avdankede hasbeens og wannabes, som lager musikk som om de ikke hadde verken dagjobber eller barn.»Fräulein» er en låt om parforholds irrganger og mangel på kommunikasjon, men med et refreng som gir håp i hvert fall til drømmen om det gode forhold og de gode stundene. Tenk deg at Robert Smith hadde hatt en sønn som flørtet med Robyn til tonene av Teenage Fanclub. Beskrivelsen over er hentet fra promomailen, og funker bra.

Selv legger jeg til at låta ««Fräulein» i utgangspunktet har et et filmatisk lydbilde, og videoen, regissert av Silvia Rossi, fanger stemningen perfekt. «Fräulein» er popmusikk tuftet på gamle Big Star-tradisjoner, men med umiskjennelig preg av 2018, melodiøst og harmonifylt med et refreng som setter seg i ryggmargen.

Mazarin Cut består ikke av avdankede hasbeens, tvert imot, Mazarin Cut spenner lett bein på drøvtyggende popposører, tar kjapt innersvingen på identitetsløse indieband og jogger glisende over målstreken. Pop(band) med stil. Se og Hør selv!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 24 andre abonnenter