Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 19. mars 2018

Videopremiere: kathinka – «Dusty Road»

Vi falt pladask for bergensbandet kathinka da førstesingel «Peace and Love» ble lagt på den digitale trappen vår, helt ut av det blå, omtrent som jesusbarnet. Nå er de ute med tredje og siste singel fra debutskiva, som slippes 27. april. «Dusty Road» har nå i tillegg fått sin egen videosnutt. Den kan du se her. Premiere!
Av: Victor Josefsen

kathinka startet opprinnelig i 2008 – turnerte, spilte by:Larm, ble ukas urørt, gikk i studio og tok en pause. Etter syv år med andre prosjekter, kom bandet tilbake for godt i 2017. Og har nå sluppet tre singler. kathinka består av vokalist Annette Kathinka Servan, Richard Myklebust på gitar, Morten Cederberg på bass og Kim Åge Furuhaug på trommer

Vår anmelder omtalte kathinkas første singel slik: Låten «Peace and Love» er en nydelig midtempo-sak med sjøsyke gitarer, drømmende vokal, full av detaljer, som aldri tar over, som får fokus når det er deres tid til å skinne. Og den andre singelen «At Least I Tried» ble «tagget» poppsykedelisk lekkerbisken.

Låta «Dusty Road» kan likesågodt motta alle alle lovprisningene ovenfor, enda en en brillefin låt signert kathinka. Produsert av Erik Johan Bringsvor, miks av Anders Bjelland, master av Jørgen Træen og bidrag fra Kristin Austreid på horn.

«Vi vil ha album. Men ettersom de er usignerte ser jeg at det kan ta tid. Der igjen, med disse to singlene ute så burde det ikke går lang tid før noen tar til vettet og signerer dem», skriver vår tidligere anmelder Lars Junge i anmeldelsen av «At Least I Tried», og nå har heldigivs Apollon Records «tatt til vettet» og signert kathinka etter at gruppa har utgitt de to tidligere nevnte singlene på egen hånd.

Her er videoen til kathinkas «Dusty Road». Nyt!

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser, bøker og noter i Deichmans katalog

 

 

Singelanmeldelse: kathinka – «Peace and Love»

Singelanmeldelse: kathinka – «At Least I Tried»

kathinka – 5 om bøker og musikk

 

kathinka. Foto: Benjamin Hogstad

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter