Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 26. mars 2012

Tooji får det tøft i Melodi Grand Prix

Svenske Loreen er storfavoritt. Og bookmakerne tror vår egen Tooji får det tøft i den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix.

To måneder før den internasjonale slagerfinalen i Baku, troner Sverige på toppen av bookmakernes rankingliste hos Europas største spillselskap, Unibet.

– Svenske Loreen har nå tilnærmet samme utgangspunkt som vår egen Alexander Rybak hadde for tre år siden: Hun vant soleklart i sin nasjonale finale, og er den artisten ”alle” nå snakker om som årets vinner i den internasjonale finalen. En storfavoritt, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.

Loreen – Euphoria (Live Melodifestivalen 2012)

Spillselskapet gir bare 2,50 i vinnerodds for Sveriges finalist i den internasjonale finalen. Norges egen Toji – ”Prinsen av Persia” – rangeres per i dag på 12. plass blant de 41 nasjonene som skal kjempe om årets MGP-krone.

Tooji har fått en gunstig trekning, og synger som nummer 16 i den andre semifinalen. Det betyr tredje sistemann på scenen, og med stor sjanse for finaleplass fordi han blir husket bedre enn de første semifinalebidragene. Men selv om Tooji går for gull, tror vi finaleheatet blir for tøft til at han når helt opp på pallen, sier Hanssen.

Tooji – Stay Eurovision Song Contest Norway 2012

– Dette kan imidlertid endre seg frem mot semifinaler og finaler. Vi har også tidligere år sett eksempler på finalebidrag som først blir spilt kraftig ned på oddsen, for deretter å havne høyt opp på listene når stemmene avgis. Fjorårsvinneren Eli og Nikki fra Aserbadjan ble på samme tidspunkt som nå bare rangert blant de 10-15 beste, før de gjorde kraftige byks oppover på rankinglistene i de siste ukene før finalen, sier han.

Eurovision 2012 Russia

Unibet har Russland som heteste utfordrer til Sverige om seieren. Også våre nordiske naboer Danmark og Island rangeres foran Toji og ”Stay”.

Odds, hvem vinner Melodi Grand Prix 2012?

Sverige 2,50

Russland 6,00

Tyskland 10,00

Danmark 12,00

Italia 15,00

Storbritannia 15,00

Serbia 18,00

Spania 18,00

Irland 20,00

Island 20,00

Romania 20,00

Estland 25,00

Norge 25,00

(NTB)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter