Ponni i solnedgang

Bandet først kjent som My Little Pony, og så mylittlepony, har byttet navn igjen.

Oslos triveligste indiepopband går nå under navnet Making Marks, som for øvrig også var tittelen på det siste albumet til mylittlepony. Navnebyttet er heller ikke det eneste som er nytt. Siden sist har de blitt ett bandmedlem mindre, og nå er de aktuelle med singelen «Ticket Machine». Singelen slippes som 7-tommer i høst på labelen Fika Recordings, en DIY vinyl- og kassettlabel, som blant annet også har utgivelser fra Allo Darlin’, The Smittens og Tigercats i katalogen. Sånn sett er de i bra popselskap, og Making Marks sin nye singel er også av det elskverdige slaget, med en solid dose sjarmerende og upretensiøs indiepop. Vanskelig å mislike, det.

Saka er hentet fra Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange.

Comments
3 Responses to “Ponni i solnedgang”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Les også om Making Marks Del denne saken på:DelFacebookTwitter […]

  2. […] slaget, med en solid dose sjarmerende og upretensiøs indiepop. Vanskelig å mislike, det, skrev vi om «Ticket Machine». Sjekk videoen. […]

  3. […] også: Ponni i solnedgang (Making Marks) Del denne saken […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!