Why do birds suddenly appear?

Lydbøker er svært populære, og biblioteket har de fleste formater dekket i samlingen sin. «Minette Walters lydbok, sier du? Ikke noe problem. Å, på kassett? Jada, vi har det også. På engelsk og på kassett? Yup, no problem».

Bibliotekets vinylsamling er ikke så stor, og består stort sett av diktopplesing, utvalgte taler av kong Haakon VII fra 1905-1955 og «A field guide to the bird songs of Britain and Europe». Denne serien med fuglesang består av intet mindre enn 15 LP’er. Plate nummer 1 i serien har utgått, og i følge discogs.com går du glipp av blant annet 14 sekunder med Gavia Stellatas «Kwuck-kwuck-kwuck» og 57 sekunder med Anser Fabalis nasale fanfare – «Ung-Unk». Plate 2-15 i serien er fortsatt i samlingen og til utlån.

Hoot-hoot.

Hoot-hoot.

Hvis du lot deg lokke av overskriften og forventet en artikkel om Burt Bacharach eller The Carpenters kan vi i det minste linke til både biografier, noter og CD’er i utlånskatalogen!

Burt Bacharach

The Carpenters

Saka er tidligere publisert i Deichmans litteraturblogg

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!