Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Ingela Nøding Kuriosa 7. februar 2013

Hvem tror du at du er? – Deichman-spesssial!

Idag meldte NRK P2 at nordmenn går mann av huse for å grave opp informasjon om egen familie og slekt, i kjølvannet av TV-programmet «Hvem tror du at du er?» på NRK1. Visste du at noe av det mest populære og viktigste Deichmanske Hovedbibliotek har å tilby er lokal-samlingen vår?

Vi låner ut mange bøker om slekter, gårder og lokalsamfunn til hele Norge, samtidig som vi har verk og arkiv som ikke er til utlån, men forbeholdt deg som kommer for å fordype deg på bilioteket vårt.

Kirkebøker og gotisk skrift

I tillegg til en omfattende samling bøker i bibliotekrommet, og i magasinene våre, kan du sitte hjemme og likevel ha tilgang til masse spennende stoff om dine oldemødre og din tip-grand-onkel som utvandret til Minnesota! Ta en titt på alle lenkene og basene du finner via våre nettsider, her er alt fra nettkurs i gotisk skrift til gårdsnavn, kirkebøker og emigrantarkiv.

God tur inn i fortiden!

Ingela

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.