Søk Meny Lukk
Lukk
By:Larm 16.02.2012, Sivert Høyem, Sentrum scene
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 20. februar 2012

Sivert Høyem by:Larm: Høyspent, elektrisk og deilig

Sivert Høyem og bandet hans er fremragende utøvere samlet på ett brett. Hva er vel bedre enn en slik kombinasjon? Konserten var perfekt avslutning på en musikalsk maratonaften torsdag.
Av: Victor Josefsen / Foto: Maria Santi Bagtas

Sivert Høyem og bandet, med Cato Salsa på gitar, viste på Sentrum Scene at de har det lille ekstra som gjør at de skiller seg ut fra mengden av band som romsterer i det samme mørk-drivende rockelandskapet.

 
Tyngde og autoritet

Styrken er den kraftfulle intense energien, og at karene virkelig vil noe med musikken sin. Og artister som brenner for noe, både når det gjelder tekster og musikk, er noe publikum har sans for, og trykker dem derfor ekstra godt til sitt bryst. Låtene til Sivert Høyem fungerer utmerket live, som for eksempel andre låt i live-settet ”Long Slow Distance”: Suggerende med et skjær av gitarstøy levert med tyngde og autoritet.

 

 

E dokker trøtt?

«E dokker trøtt?», spurte Siver publikum fra scena. Jeg tviler på at noen var trøtte på denne konserten for utrykket til Sivert & co var høyspent, elektrisk og deilig – for å sitere legendariske Kjøtt. Og lyden var helt topp der detaljene virkelig kom til sin rett. Dessuten er Sivert Høyem en frontfigur som man ikke kan unngå å legge merke til. Han har scenetekke som virkelig griper tak i publikum, og denne kvelden var han (og bandet) tilbake i full fighting-modus.

 

 

Nord-Norges store sønn

En mer overbevisende by:Larm konsert enn dette skal du lete lenge etter.
Eller som min by:Larm-makker Maria Santi Bagtas oppsummerer: «Nord-Norges store sønn skuffer aldri! En perfekt avslutning på en musikalsk maratonaften!»

 

Du kan låne musikk av Sivert Høyem på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen.

4 kommentarer til “Sivert Høyem by:Larm: Høyspent, elektrisk og deilig”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter