Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Intervjuer 16. november 2012

Nye rytmer og melodier fremført på adekvat vis

Foto: Kamilla Kvamme

I anledning Shevils konsert på Revolver Oslo i kveld og Garage Bergen i morgen tok vi en liten prat med gruppa. Sjekk ut de mer eller mindre kryptiske svarene.

Shevils slapp debutalbumet The Year Of The Fly i fjor, noe som gikk mange hus forbi. Den nye EP-en Necropolis burde derimot sørge for mer oppmerksomhet, skrev vi her.

Hva har skjedd med Shevils siden Ep-slippet?

– Shevils har kanskje blitt spilt på nasjonal radio og har kanskje fått masse anmeldelser. Norske anmeldere ga oss kanskje hunden full. De var kanskje fly forbannet. Ikke fordi de ikke likte musikken, men kanskje fordi de ikke godtok EP-formatet. De ville kanskje rett og slett ha mer.

– I tillegg til gode anmeldelser i Norge har Shevils kanskje fått internasjonal oppmerksomhet. Fans fra over 20 land, anmeldelser i USA og Indonesia. Samtidig får vi kanskje stadig henvendelser fra band i utlandet som kanskje vil spille med oss, og folk som kanskje vil at vi skal turnere Europa og USA. Det er hyggelig at folk kanskje liker musikken vår og vi håper kanskje på å kunne spille konserter utenfor landegrensen snart.

Hva serverer dere publikum på Revolver?

– Vi skulle kanskje ønske at vi kunne ha svart fri bar og alder. Nye rytmer og melodier fremført på adekvat vis derimot, det kan vi kanskje love på Revolver Oslo, deretter kanskje på Garage Bergen i morgen, før en tur til Trondheim i desember.

 

 

Når bør publikum dukke opp?


– Konsertbesøkende bør kanskje møte opp kl. 21, ettersom vi kanskje går på tidlig. Etter oss spiller kanskje fantastiske Overthrow fra Rogaland, som feirer plateslipp på sitt kritikerroste album Adjust To Darkness. De som kommer tidlig, får kanskje de beste sitteplassene.

Hva skjer framover etter konserten?


– I ett korttidsperspektiv skal vi kanskje henge med venner på Revolver før vi kanskje drar til Bergen i morgen. Ellers skal vi kanskje i studio for å spille inn flere låter.

Til slutt, noe annet som dere vil dele med våre lesere?


– Vi selger kanskje limiterte t-skjorter før og etter konserten, som kanskje er laget av legendariske Shelby Cinca. Ellers blir vi kanskje glad hvis folk slutter å danse polka under konsertene våre. Polka er kanskje en hurtig, livlig dans i 2/4 takt. Navnet kommer kanskje fra tsjekkisk pulka, som kanskje betyr ½ trinn.

Én kommentar til “Nye rytmer og melodier fremført på adekvat vis”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter