Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Frank Michaelsen Anbefalinger 16. februar 2013

Hill Billie!

 

Som sistekvinne ut av Paskalaska-redet er det knyttet visse forventninger til Billies prosjekt.

Tekst/Foto: Frank Michaelsen

”Har noen sett Kurt Nilsen her inne? Han sa han skulle komme. Kurt, er du her? Ikke det nei. Var det jeg tenkte.”

Til tross for at Kurt’n ikke gav seg til kjenne leverte Billie Van kun fyrverkeri på Crossroads under by:Larm på torsdag.

Billie kommer ut på scenen mens hun skjuler seg bak et backdrop med bilde av henne selv på. Frekt. Hun slipper backdroppet og slår ut med begge armene. Herlig frekt. Deretter dusjer hun publikum med en munnfull vann/øl(?) Rocknroll!

Brygget Billie har kokt opp er ganske unikt. En dose Oslo-indie, en dæsj americana og en raus klype tre-stemte harmonier arrangert etter søstrene Bjørklunds strenge prinsipp. (Søstrene Bjørklund er ikke en bra referanse å bruke her. Men sånn ble det)

With a little help from my friends later til å være en parole under årets by:Larm. Stadig flere musikere dukker opp på forskjellige scener i vidt forskjellige konstellasjoner. Nicolay Eilertsen, også aktuell med Bigbang, Elephant9 m.m. spiller bass for Billie. Senere på kvelden spiller bandet Heyerdahl, der sanger og låtskriver Kenneth Ishak tidligere på kvelden har spilt gitar for Thea Glenton Raknes. Mens Tv2 hjelper artister som Marion Ravn, Vinni, Zetlitz osv. Hjelper by:Larm-artistene hverandre. Noe som, slik jeg ser det, må være en mye bedre ordning.

 

3 Responses to Hill Billie!

  1. Pingback: Sandra Kolstad headliner Klubben på Øya : Deichmans musikkblogg

  2. Pingback: Spirit | Sandra Kolstad headliner Klubben på Øya

  3. Pingback: Ka Pow! De er klare med sin første skive på 4 år | Deichmans musikkblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.