Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 28. april 2014

Egil Olsen synger og spiller i verdensrommet – sammen med en astronaut

Egil Olsen har nylig sluppet sin nye og  fine singel ‘Tryin’ – med musikkvideo. Lørdag 3. mai, blir det intim storkonsert på Rockefeller i Oslo. I musikkvideoen tar Egil Olsen oss denne gangen med på en liten tur ut i verdensrommet.

Foto: Pressebilde

– Det er en veldig letende tekst – og veldig personlig, men samtidig universell og eksistensiell. Denne gangen ville jeg egentlig bare lage en helt enkel og streit video der jeg synger og spiller sangen. Siden både teksten og lydbildet har noe space over seg, tenkte jeg at jeg kunne strekke meg til å lage en helt enkelt og streit video der jeg synger og spiller sangen i verdensrommet – sammen med en astronaut, sier Egil Olsen selv om videoen.

Det går som regel litt hardt for seg når jeg lager musikkvideoer.
Egil Olsen

Videoen ble filmet i et lite studio uten ventilasjon med tre store lyskastere. Stakkars astronauten, som spilles av popartisten Robert Post, var i tillegg i en alt for stor og alt for varm astronautkostyme.

– Det går som regel litt hardt for seg når jeg lager musikkvideoer. I min forrige musikkvideo var jeg sminket til varulv og mistet stemmen etter timesvis med knurring i en iskald skog. Denne gangen var problemet varme og oksygenmangel, og Robert Post besvimte. Vi fikk det desverre ikke på film, men jeg har rekonstruert det i en tegneseriestripe, forteller Egil Olsen.

 

 

– Jeg har merkelig nok alltid følt meg som en tegneseriefigur, så å få utfolde seg i tegneserieformatet er noe jeg har drømt om hele livet.
Egil Olsen

Egil Olsen var nylig tegneserieforfatter med sin egen daglige gjestestripe i Dagbladet; ‘Eg, Egil Olsen’ – et selvbiografisk lite innblikk i de flaue, litt patetiske og tristmorsome sidene av livet som singer-songwriter.

– Jeg har merkelig nok alltid følt meg som en tegneseriefigur, så å få utfolde seg i tegneserieformatet er noe jeg har drømt om hele livet. Det blir nok helt sikkert mer ‘Eg, Egil Olsen’ fremover, sier Olsen.

03. mai spiller Egil Olsen “strømløs” konsert på Rockefeller, med et akustisk orkester og såkalte spesielle gjester. Flere konsertdatoer er på vei.

 

Egil Olsen: Skrekkfilm-inspirert video / Sushi videohilsen til Japan

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter