Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 13. november 2014

Sellout! Music 10år! – Konsert med Kenneth Ishak & The Freedom Machines, Snasen, Torkelsen, Benjamin Finger, Løchstøer og Hiawata!

Sellout! Music vil gjerne invitere deg til feiringen av deres 10-årsjubileum. Dette blir markert med Konsert på Kampen Bistro med Kenneth Ishak & The Freedom Machines, Snasen, Torkelsen, Benjamin Finger, Løchstøer og Hiawata!. Sistnevnte skal spille sitt debutalbum fra start til slutt! Du kommer med andre ord til å få med deg hits som dette:

]

 

For øvrig er Løchstøer prosjektet til Tore Løchstøer Hauge fra nettopp Hiawata!, og Heyerdahl. Involvert i bandet er folk fra Heyerdahl og Proviant Audio. I 2015 kommer bandets debututgivelse ut på Sellout! Music.

 

Loch Løchstøer. Foto: Anne Valeur

 

I løpet av disse 10 åra har Sellout Music! gitt ut musikk av: Anna Leong, Hard Mix, Parker Lewis, Pandreas, Snasen, Torkelsen, Violet Dream, Beezewax, Hiawata!, Nathaniel Green (UK), Delorean, (ES), Moonbabies (SE), Björn Kleinhenz (SE), Human Heat, Kenneth Ishak, Debrah, Ken Stringfellow (US) og Munn til Munn Metoden.

 

Vi overlater festtalen til Sellout! Music

I år er det 10 år siden Sellout! Music gav ut sin første utgivelse, Kenneth Ishak – Northern Exposure. Det var en annen tid.. Facebook fantes ikke, Myspace hadde bare eksistert noen måneder og skjemaer til Gramo måtte fylles ut med penn. De var en vennegjeng som bygde nettverk fra soverommene sine og hadde distribusjonskanaler som hadde mye mer personlig preg (og størrelsesorden) enn den kalde platebransjens glatte grep. De visste at de brant for hva de holdt på med og at musikken og dens sanne verdier skulle fremmes.

Nå har Sellout! Music holdt det gående i et tiår, facebook er ikke nytt lengre, og det har kommet enda flere sosiale medium som de ikke forstår seg på. Likevel har de bevist at de er “in it for the long run”, og at det lønner seg å tenke langsiktig. Som ett av få norske labler med jevnlig oppmerksomhet fra musikkmagasin giganter som Pitchfork, XLR8R, Stereogum, Line of the best Fit og Q magazine bringer de artistene sine ut i verden.

 

Her er programmet for kvelden: 20.30: BENJAMIN FINGER 21.15: LØCHSTØER 22.00: SNASEN 22.45: TORKELSEN 23.30: HIAWATA! 00.15: KENNETH ISHAK & THE FREEDOM MACHINES Dørene åpner kl. 20. 100 kr. Forsalg av billetter i baren på Kampen Bistro Adresse: Bøgata 21 på Kampen, Oslo

Her er facebook-event: https://www.facebook.com/events/267593013451487/

Vi har skrevet en god del om Sellout! Music!-staben:

Bergens-artisten Pandreas får mer skryt fra Pitchfork
Beezewax: Ny singel / Første album på syv år
Jeg kåret Pandreas EP «Rås» til fjorårets nest beste EP/Minialbum i 2013
Jeg kåret Pandreas EP til nest beste EP/Minialbum i 2012
Sjekk ut Footprints remix EP fra Young Dreams som akkurat er klar! Pandreas og Put Your Hands Up for Neo Tokyo har blant annet bidratt
Øya 2013: Snasen
Torkelsen: Lyden av beats som fyker gjennom skogene
Violet Dream: M83 og Air-vibber fra årets yngste norske debutant
5 album som har inspirert Violet Dream
Hiawata!: Valley Boys / Backs To The Future
The Posies (Ken Strigfellow)

 

Vi kommer tilbake til de snasne, og albumaktuelle, bandene, Beezewax og Hiawata!

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter