Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 7. januar 2015

Ukas tips!

Jepp! Det er den tiden av året igjen, gjør deg klar for å åpne opp ørene, og fyll hodet med herlig støy og frijazz.

 

allears

 

Paal Nilssen-Love Large Unit fikk mye god oppmerksomhet i fjor, albumet Erta Ale havnet bl.a. øverst på jazzanmelder Roald Helgheim liste over årets beste plater i Dagsavisen. Men, Nilssen-Love hviler som kjent sjeldent på laubærene, i morgen sparker han i gang All Ears festivalen for 13. gang.

Programmet er som vanlig godt og variert med en fin blanding av musikere innen støy, improvisajson og frijazz. Du kan f.eks. høre Stavangers store samtidskomponist Nils Henrik Asheim traktere orgelet i Oslo Domkirke på torsdag, støymester Lasse Marhaug har fått med seg Okkyung Lee og C. Spencer Yeh for å lage et helsikens leven på Fabrikken på fredag, japanske Incapacitants gjør mest sannsynlig det samme litt senere på kvelden. Steve Noble har slått seg sammen med Stephen O’Malley, grunnleggeren av Sunn O))), for metal og dronemoro på lørdag og SPUNK runder av festivalen på Henie Onstad kunstsenter på søndag.

Dette blir en fet uke!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.