Søk Meny Lukk
Lukk
Av: admin Anmeldelser 16. januar 2015

Sandra Kolstad hyller kvinnekampen på Island

På tampen av fjoråret slapp Sandra Kolstad sitt tredje album «Zero Gravity State of Mind». Et album som havnet på flere topplister over de beste norske albumene fra 2014. I går slapp hun musikkvideoen til sin personlige favoritt fra albumet, «My Yellow Heart».

Foto: Pressebilde

På musikkvideoen har Sandra teamet opp med regissør Dan Huiting, som tidligere bl.a. har jobbet med Bon Iver, Volcano Choir, Local Natives, Father John Misty, Policia, Tallest Man on Earth og Toro Y Moi & Yelle, for å nevne noen. Sammen med et kameracrew og Sandra sin 17 år gamle lillesøster Kine, reiste de til Island i oktober i fjor for å skyte musikkvideoen.

 

– Videoen er et visuelt manifest over det å være i stadig foranding, transformasjon. Om å gå inn og ut av seg selv og sin følelse av sin egen identet. En hyllest til alle menneskers kamp for frigjørelse, og spesielt kvinnenes kamp: Videoen er en hommage til all verdens amasoner, sier Sandra selv om innspillingen av den nye videoen.

 

 

 

Sjekk også:


Kvinnedagen er her, og det feirer vi med Riot grrrl!

 

childbirth_band-photo «I Only Fucked You As A Joke» med Childbirth er en av de morsomte «Revolution Girl Style Now!»-låtene å oppdrive

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter