Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 21. oktober 2015

Låtanbefaling: The Dogs – Are You With Him Now

I begynnelsen av oktober, en mandag,  slapp The Dogs den nye singelen «Are You With Him Now». The Dogs slipper ny singel den første mandagen i hver måned helt frem mot det nye albumet «Swamp Gospel Promises» som slippes mandag 4. januar 2016.
Av: Victor Josefsen 

«Are You With Him Now» er omtrent i samme leia som «Stay Away From Her» og Anything «You Don’t Regret» fra det siste albumet «Black Chamelon Prayer»: Kontant, drivende  og seig (i positiv forstand) 60s garasjerock i kombinasjon med melodiøs (power)pop. Og som jeg  har nevnt tidligere her på bloggen: The Dogs er nærmest å regne som et smakfullt  destillat av det Schau-brødrene har spilt i programmet Kvegpels på Radio Nova innen garasje/punk-powerpop-rock-sjangerne opp gjennom årene. Kristopher Schau forteller: «Poppen kommer jo stadig og biter oss i nesa, og sånn sett er det kanskje denne som har bitt oss hardest. Det var noe med den tekstlinja vi syntes var så grusomt trist og. At vi slipper «Are You With Him Now» som første singel fra skiva, er likevel ene og alene for å lure inn de hardere låtene seinere. Desserten først. Kjøttstykket etterpå».

 

 

Det neste The Dogs-albumet «Swamp Gospel Promises» slippes mandag 4. januar 2016. Kristopher Schau forklarer: «Det er jo ene og alene fordi vi liker det. Vi liker å spille live. Vi liker å lage låter. Vi liker å være i studio. Og når vi akkurat nå, synes vi sjøl, er bedre på alle 3 tinga enn det vi var for bare noen år sida, så er det jo bare å mate på. Jo fortere vi kan få ut den skiva her, jo fortere kan vi få spilt inn den neste».

 

 

The Dogs har opprettet en playlist i Spotify kalt «Get To Know The Dogs». Trommisene har valgt ventelåter av bl.a. The Sonics, The Cynics, The Fuzztones, The Nomads, Dead Moon, The Cheaters, Roky Erickson, The Cramps og The Strollers. Sjekk!

 

 

The Dogs – Tears Are Voodo plasserte jeg på 4. plass på ÅRETS BESTE NORSKE ALBUM 2014-lista mi.

 

Sjekk også: The Dogs: Armed and Fairly Well Equipped

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter