Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 1. april 2016

En saksfonist, to bassister, tre improvsatører

ZanussiSvendsenAlberts

Per ZanussiChristian Meaas Svendsen og Kristoffer Berre Alberts har i en årrekke gjort seg bemerket innenfor impro- og jazzmiljøet. De farter verden rundt med ulike konstellasjoner, og fremmer herlig frigjørende jazzmusikk.

Bassist Per Zanussi kan allerede kalles en veteran. Han er kjent fra grupper som Zanussi Five, Wibutee og Trespass Trio, og har bidratt på en hel koffert med utgivelser. Bassist nummer to, Christian Meaas Svendsen, gikk ut fra NMH i fjor og har opptil flere prosjekter på gang med bl.a. Duplex, Mopti og Knyst.

Han har også fast plass i Paal Nilssen-Loves stororkester Large Unit, som for øvrig spiller på Nasjonal Jazzscene 7. april. Kristoffer Alberts er fast medlem i powergruppene SAKA og Cortex, og har spilt her på huset ved flere anledninger, senest i januar da han holdt sin masterkonsert fra Norges Musikkhøgskole.

Lørdag har du altså en mulighet til å oppleve tre knallgode musikere i fri flyt og tett samspill her på Hovedbiblioteket. Det kan hende sokkene dine blir blåst av i løpet av konserten, samt at ørene dine får så det flagrer – men det er bare å nyte det!

Sted: Deichmanske Hovedbibliotek, Foredragssalen
Tid: Lørdag 02.04 kl. 13.00

 

Her kan du søke etter og låne bl.a. musikk, noter, DVD’er og filmer i Deichmans talog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter