Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 22. mai 2017

Astrosaur bør tiltale fans av Motorpsycho

Astrosaur. Foto: Sara Angelica Spilling.

Astrosaur. Fra venstre: Steinar Glas (bass), Eirik Kråkenes (gitar), Jonatan Eikum (trommer). Foto: Sara Angelica Spilling.

Astrosaur bør absolutt tiltale fans av Motorpsycho, skriver vi i vår anmeldelse av debutplata og triller en femmer på terningen. Fredag 26. mai spiller Astrosaur releasekonsert for nevnte debutplate «Fade In // Space Out» på Krøsset i Oslo. Sporene  ble opprinnelig laget for å fungere i et live-sett. Idéen var å skape et sammenhengende verk som tok lytteren med på en sonisk reise, gjennom tid og rom, og gjennom ulike stilarter og stemninger, knyttet sammen av en helhet gjennom konserten, melder Astrosaur. Fredag 26. mai kan du altså oppleve plata live Krøsset i Oslo. Det må du få med deg!

Trioformatet med bare gitar gir medlemmene et stort spillerom musikalsk sett:

”Vi digger å fylle rommet med masse forsterkere, hissige effekter og store trommer og bare pushe grensene for hva vi kan gjøre med instrumentene våre. Det gir en enorm frihetsfølelse. Uansett hvordan man organiserer et band, vil vokalisten alltid være den som får mest oppmerksomhet. Det slår aldri feil. Instrumentalistenes viktigste rolle er å backe vokalisten og aldri komme i veien for tekst og melodi. Det ville vi ikke ha noe av i Astrosaur. Vi ville ha et band hvor alle medlemmer er likestilte og hvor musikken kan snakke for seg selv, så vi ville ikke ha en diva. I Astrosaur kan vi alle være divaer. “ – Steinar Glas

 

Ta turen til Krøsset i Oslo 26. mai.  Varm opp med debutplata. Monstereo er support.

 

 

https://www.facebook.com/events/1665078900462087

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Plateanmeldelse: Astrosaur – «Fade In // Space Out»

Klangkollektivet: Første utgivelse og by:Larm

Stopp pressen! Motorpsycho har fått ny trommis
Motorpsycho – Supersonic Scientists
Jeg er forelsket i Motorpsycho, igjen
Motorpsycho på Teknisk museum
Motorpsycho på Rockefeller – de har alltid vært bra
Motorpsycho fremfører «Blissard»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter