Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 4. juli 2017

Echoes in Veil – tenker snarere i sound enn i harmonikk

 Echoes in Veil

Echoes in Veil

I begynnelsen av juni ga Echoes in Veil fra København og Oslo ut deres debutsingel «All My Senses». Samme dag åpnet de på den store scene på Aarhus Vocal Festival. Gruppa arbeider med å  kombinere musikk som både er komponert til gruppens elektroniske set-up sammen med improviserte passasjer som oppstår i nuet.

Av: Victor Josefsen

Echoes in Veil forteller: – I samspill med elektroniske beats, live vokalmiksing og sangernes individuelle identitet skaper vi vår unike lyd. Vårt harmoniske utgangspunkt er felles estetikk. Hver enkel sanger bidrar med en unik musikalsk bakgrunn og et individuelt sjangermessig ståsted som til sammen former gruppens felles uttrykk og lyd.

– Våre vokalharmonier er som oftest et følt uttrykk snarere enn et bevisst konstruert harmonisk forløp.

– Derfor er våre vokalharmonier som oftest et følt uttrykk snarere enn et bevisst konstruert harmonisk forløp. Kombinasjonen mellom ferdige komposisjoner og passasjer av improvisasjon hjelper oss til og nå frem til dette. Derfor tenker vi snarere i sound enn i harmonikk. Vi er inspirert av  nordiske sårbarhet, elektroniske tunge beat, moderne popmelodier og harmoni forstått som i balanse.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

 Echoes in Veil

Echoes in Veil

 

Echoes in Veil har et spennende utgangspunkt. Her er Heterogeneous – Live Session

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter