Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Marte Storbråten Ytterbøe Anbefalinger 13. desember 2019

Vi gratulerer Taylor Swift med 30-årsdagen!

Katteelskeren og dronningen av pop har en rekke fantastiske låter på repertoaret. Her får du noen favoritter.
Tekst: Marte Storbråten Ytterbøe / Foto: Jarl Nymo

Når jeg sier jeg liker Taylor Swift blir jeg vanligvis møtt med latter. De kaller det «guilty pleasure», men jeg gidder ikke skamme meg. Taylor er dronningen av pop, og jeg koser meg glugg hver gang hun slipper en ny låt. Det foregår alltid mye i kjølvannet av denne damens musikk, men hun er god på å skape sine egne narrativer og ta kontroll over eventuelle skandaler. Krangelen med Kanye West, for eksempel. Ikke bare kan du lytte deg gjennom hevnalbumet «Reputation», visste du at vi også har masse noter du kan låne sånn at du virkelig kan jamme deg gjennom Taylor.

Nå fyller altså Taylor Swift 30 år, og hva er vel bedre enn å feire med noen av de låtene jeg liker aller best. Så det er bare å kjøre opp volumet og glemme skammen. Gratulerer med dagen, Taylor!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter